Hvem er vi

Select er bygget på forretningsideen om et forsikringsfællesskab hvor vore egne kunder inviterer nye ansvarlige kunder ind i fællesskabet. Ved udelukkende at invitere kunder med en god risikoprofil og som forstår at passe på sine ting, så har vi dannet et fællesskab som har færre skader end markeds- gennemsnittet. Dette genererer god lønsomhed både for kunden og Select. Lønsomheden vælger vi at dele med vore kunder i form af gode og stabile priser, personlig rådgivning og en service som man ellers ikke finder i branchen.

Ideen bag forsikring er enkel. Mange mennesker går sammen om at dele risiko. Det er derfor vigtigt at vælge hvem du vil dele risiko sammen med, således at du havner i godt selskab og i et selskab som giver dig unikke fordele og gode betingelser.

Select tilbyder private skadeforsikringer. Hos os kan du forsikre alt det du og din familie har behov for.

Select leverer forsikringstjenester til udvalgte og inviterede samarbejdspartnere. Dette under aftalen WaterCircles Danmark A/S.

SKANDINAVISK FORSIKRINGSLEVERANDØR

Select forsikring har kontor i Danmark, Sverige og Norge. Hovedkontoret ligger i Oslo. Select forsikring er et varemærke under WaterCircles Danmark A/S, Cvr.nr. 33782853.

WaterCircles Danmark A/S indsamler, anvender og opbevarer de personoplysninger vi modtager i forbindelse med anmodning, oprettelse eller administration af dine forsikringer samt skadesbehandling. Vi behandler disse oplysninger fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning på området. 

For yderligere information henvises til:

·         Datatilsynet
·         Persondataloven

WaterCircles Danmark A/S (cvr.nr.: 33782853) er registreret hos Finanstilsynet som forsikringsagent for WaterCircles Forsikring ASA (org.nr. 915 495 486).

Ledelse

Adm. Direktør
+47 909 14000
Markedsdirektør
+47 958 65511
Finansdirektør
+47 990 04505
Skadedirektør
+47 976 88662